Chirurgie | Arthroscopie

Mocht uw paard onregelmatig zijn, dan is het belangrijk om door middel van een grondig onderzoek de oorzaak te achterhalen. Pas als de oorzaak bekend is kan een effectieve behandeling worden ingezet.


Arthroscopie door Drs. Carmen Scheffer

Bij een arthroscopie wordt er met een kleine camera in een gewricht van het paard gekeken. Deze operatie wordt meestal uitgevoerd wanneer er een botfragment in het gewricht aanwezig is en verwijderd moet worden. Voor deze operatie dient het paard onder algehele anesthesie te zijn. Alle arthroscopieën worden bij ons uitgevoerd door Drs. Carmen Scheffer. Carmen Scheffer is Europees Specialiste Chirurgie Paard en is zeer ervaren in haar vakgebied. Ook voor complexere operaties kunnen wij een beroep op haar doen.

 

Maak een afspraak

 

Het paard kan op de kliniek verblijven voor de benodigde zorg na de operatie.

 

 

 

 

Contact

Paardenkliniek Aa en Hunze
Elperstraat 3
9443 TL Schoonloo

0592-501651
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Geplaatst op: 2021-04-09

Beste klanten, Zoals de meeste van jullie al vernomen hebben gaan we volgend jaar verhuizen naar een andere plek. De nieuwe paardenkliniek zal in Orvelte worden gerealiseerd en naar verwachting zal de bouw/verb...

Lees meer Meer nieuws
Merriespreekuur

Merriespreekuur

Geplaatst op: 2021-04-09

Per 1 april is er weer inloopspreekuur voor het scannen van de merries! Van maandag t/m vrijdag tussen 08.30-09.00u kunt u vrijblijvend, zonder afspraak langskomen om uw merrie te komen scannen.  

Lees meer Meer nieuws