Contact en route

Voor het inplannen van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met onze kliniek. Het telefonisch spreekuur is tussen 08.00 uur en 09.00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Voor spoedgevallen kunt u zeven dagen per week, dag en nacht contact met ons opnemen. Tijdens de dienst hebben wij een samenwerkingsverband met Dierenartsenpraktijk Schildwolde.

Contactformulier

  • * velden zijn verplicht.

 

Inschrijfformulier

  • Wij staan graag 24/7 voor u klaar. Indien u ons uitsluitend belt voor visites tijdens avond/nacht, weekend en/of spoedvisites zijn wij genoodzaakt hiervoor een verhoogd tarief in rekening te brengen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
  • * velden zijn verplicht.

Route

Contact

Paardenkliniek Aa en Hunze
Elperstraat 3
9443 TL Schoonloo

0592-501651
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Geplaatst op: 2021-04-09

Beste klanten, Zoals de meeste van jullie al vernomen hebben gaan we volgend jaar verhuizen naar een andere plek. De nieuwe paardenkliniek zal in Orvelte worden gerealiseerd en naar verwachting zal de bouw/verb...

Lees meer Meer nieuws
Merriespreekuur

Merriespreekuur

Geplaatst op: 2021-04-09

Per 1 april is er weer inloopspreekuur voor het scannen van de merries! Van maandag t/m vrijdag tussen 08.30-09.00u kunt u vrijblijvend, zonder afspraak langskomen om uw merrie te komen scannen.  

Lees meer Meer nieuws