Over ons

Paardenkliniek Aa & Hunze is gevestigd in het mooie Drentse Schoonloo en bestaat uit een enthousiast team van dierenartsen en assistentes. Omdat wij alleen paarden behandelen zijn wij in staat een hoogkwalitatieve zorg te verlenen voor uw paard. Kwaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Onze specialisatie

Paardenkliniek Aa & Hunze is gespecialiseerd in paarden. Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen specialisatie en volgt hier ook nascholing voor. Dat resulteert in een team dat elkaar goed aanvult en in staat is uw paard zo goed mogelijk te behandelen.

 

Vestiging

Paardenkliniek Aa & Hunze is gevestigd in Schoonloo. De kliniek is makkelijk te bereiken en beschikt over zowel een op- als afrit, waardoor u niet met trailer/vrachtwagen hoeft te keren.

 

Voorzieningen

De kliniek is een eigentijds ingerichte kliniek, waar u voor praktisch alle behandelingen en operaties met uw paard terecht kan. De kliniek beschikt over een ruime poliklinische behandelruimte waar diagnostiek, behandelingen en kleine operaties worden uitgevoerd.

Voor de diagnostiek beschikken we over moderne apparatuur zoals een digitaal röntgenapparaat, een echografietoestel en een bronchoscoop.
Voor meer ingrijpende operaties beschikken wij over een goed geoutilleerde operatiekamer voorzien van gasanesthesie- en bewakingsapparatuur en een ruime recoverybox.

Voor orthopedische onderzoeken beschikken wij over een verharde monsterbaan en een omheinde harde en zachte volte. De kliniek beschikt daarnaast over 8 ruime boxen die geschikt zijn voor een langdurige behandeling of ter nabehandeling van geopereerde paarden. Twee van deze acht boxen zijn quarantainestallen die gebruikt worden indien er een vermoeden is van een infectieuze aandoening. Voor gynaecologisch onderzoek en gebitsbehandelingen beschikken wij tot slot over een opvoelbox.

Contact

Paardenkliniek Aa en Hunze
Elperstraat 3
9443 TL Schoonloo

0592-501651
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Geplaatst op: 2021-04-09

Beste klanten, Zoals de meeste van jullie al vernomen hebben gaan we volgend jaar verhuizen naar een andere plek. De nieuwe paardenkliniek zal in Orvelte worden gerealiseerd en naar verwachting zal de bouw/verb...

Lees meer Meer nieuws
Merriespreekuur

Merriespreekuur

Geplaatst op: 2021-04-09

Per 1 april is er weer inloopspreekuur voor het scannen van de merries! Van maandag t/m vrijdag tussen 08.30-09.00u kunt u vrijblijvend, zonder afspraak langskomen om uw merrie te komen scannen.  

Lees meer Meer nieuws